duminică, 6 noiembrie 2011

TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI

 
Azi se va inchide cea de-a XXVI-a editie a Targului de Turism al Romaniei organizat de Romexpo , in Centrul Expozitional Romexpo – Pavilioanele C1, C2 si C3, editie inceputa vineri 3 noiembrie 2011
Romania este  reprezentata la TTR Toamna 2011 de Ministerul Turismului si Dezvoltarii Regionale, peste 17 consilii judetene si primarii, asociatii patronale si profesionale precum ANTREC sau OPTBR.
            Cea de-a XXVI-a editie puncteaza diverse forme de turism, de la turism cultural pana la turism balnear, medical sau turism de aventura si reuneste statiuni turistice si complexe balneare, parcuri de aventura, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, reprezentanti din sistemul de invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, pensiuni sau hoteluri, etc
             Vizitatorii gasesc in pavilionul C1 si C3, oferte pentru vacanta de iarna si Revelion 2012  dar si cazare pe nave fluviale sau litoral, de la agentii de turism si tour operatoare din Romania si strainatate, precum Booking.com, Christian Tour, J’Info Tours si multe altele.
             Nici participarea internationala nu este mai prejos, America Latina este reprezentata oficial de 8 tari, Japonia participa pentru prima oara la Targul de Turism al Romaniei, India aduce culoare in pavilionul C3 dedicat participarilor internationale si Bulgaria, Turcia, Croatia, Austria, Republica Moldova si Egipt sunt nelipsite ca deobicei.
             Organizatorii au pregatit vizitatorilor specialisti si nu numai o serie de conferinte si seminarii in colaborare cu partenerii evenimentului, dar si lansari de carte si doua expozitii de fotografie divers colorate  – Venetia in alb negru versus Satul Romanesc.
             Targul de Turism al Romaniei – Toamna 2011 este un eveniment organizat in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, UNESCO Romania, Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Televiziunea Travel Mix si Asociatia Turism Verde.
              Parteneri Media: AmFostAcolo.ro, Efin.ro, TravelBank.ro, Revista Vacante la Tara . Turistik.ro, Revista Satul, Revista Ioana, Explore Medicine TV, Revista Traveller Magazin, InfoTravelRomania.ro, Revista Romania Pitoreasca, TravelWorld.ro, Revista Descopera Romania. 
                                                                                                 Sursa: http://www.targuldeturism.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu