vineri, 22 iulie 2011

Daca o imagine valoreaza 1000 de cuvinte, atunci cat valoreaza un clip video?

Pentru a continua seria discuţiilor despre promovarea eficienta a unei localitati, astăzi ne vom opri asupra unui alt aspect foarte important legat de acest domeniu. Pe langa imagini, din punct de vedere multimedia, o pagina web poate fi imbunatatita foarte mult cu ajutorul unor clipuri video sau cu ajutorul unor animatii care pun in valoare principalele calitati ale locului.


Dupa cum am stabilit in articolul anterior, o imagine are o importanta deosebita pentru ca din ea se pot deduce numeroase lucruri care pot pune in evidenta orasul, comuna, satul sau chiar judetul. Daca o imagine poate avea un efect benefic, imaginati-va ce poate face un clip video in care sunt prezentate lucrurile care pot avantaja turismul sau diferitele oportunitati de afaceri.

Pe langa asta, un interviu cu primarul unei localitati, fie ea comuna sau oras, poate avea efecte neimaginate asupra popularitatii locului. Sunt unele momente in care nimic nu poate fi mai benefic pentru turismul unei localitati decat cuvintele unui om care administreaza acea zona. Dintr-un asemenea clip se pot observa prestanta si seriozitatea primarului, fapt care duce la un nivel de incredere ridicat din partea investitorilor. Obiectivele turistice prezentate prin viu grai par mult mai atractive daca numeroasele imagini sunt insotite de o scurta explicatie data chiar de primarul localitatii.

Pagina de prezentare a unei comune sau chiar a unui sat pare mult mai primitoare daca investitorul sau simplul turist sunt intampinati de liderul locului care ii indeamna sa viziteze locul sau care le da indicii valoroase asupra resurselor zonei. e-administrativ.eu isi propune sa va ajute in aceasta privinta, asigurandu-va ca aceste interviuri se vor desfasura la standarde ridicate, facand ca pagina de prezentare a localitatii dumneavoastra sa fie accesata de un numar mare de oameni. Rezultatele se vor vedea in cresterea semnificativa a turistilor si intr-un interes ridicat din partea oameniilor de afaceri, dornici sa investeasca in resursele tarii noastre.


Exemplu de interviu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu